Cookies

ABP maakt gebruik van cookies. Een cookie is een tekstbestandje dat op je computer, tablet of mobiele telefoon geplaatst wordt wanneer je de site raadpleegt.

De cookies hebben geen toegang tot andere informatie op je computer, tablet of mobiele telefoon. Cookies vergemakkelijken en versnellen het gebruik door de bezoeker van de site. Ze helpen om de site beter af te stemmen op de wensen en de voorkeuren van de bezoekers. Cookies kunnen ook worden gebruikt om de inhoud van een site persoonlijker te maken voor de bezoeker. Door het gebruik van cookies herkennen wij je browser tijdens je bezoek aan onze site. Ook bij volgende bezoeken.

Welke cookies en waarom

We gebruiken cookies met de volgende doelen:

  1. Het vergemakkelijken van je internetgebruik. Dit doen we met functionele cookies die technisch noodzakelijk zijn om de site goed te laten werken. Om het navigeren op onze site makkelijker te maken of om je instellingen en voorkeuren te onthouden. Voor deze cookies hoef je geen toestemming te geven.
  2. Het analyseren en verbeteren van de site. Dit doen we met analytische cookies. Analytische cookies gebruiken we om informatie te krijgen over de kwaliteit of effectiviteit van onze site bijvoorbeeld door trends in bezoekersstatistieken bij te houden. De informatie die analytische cookies verzamelen, wordt gebruikt om de gebruikerservaring op onze site te verbeteren. Wij gebruiken deze gegevens niet om te weten wie je bent. Voor deze cookies hoef je u geen toestemming te geven.
  3. Het verwijzen naar social media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Dit doen we met social media cookies van derden. Deze cookies maken het mogelijk dat je informatie kunt delen via social media.

Google Analytics
Op deze site gebruiken we Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze site gebruiken. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven.

De informatie wordt overgebracht naar, en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij het EU-US Privacy Shield dat ‘de fundamentele rechten beschermt van iedereen binnen de Europese Unie van wie persoonsgegevens worden overgebracht naar de Verenigde Staten’.

De inrichting van Google Analytics op deze website is in overeenstemming met de Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Lees de privacyverklaring van Google om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen.

  1. Sociale netwerken
    YouTube: Op onze site staan video’s die werken via YouTube. Lees de privacyverklaring van YouTube (welke regelmatig kan wijzigen) om te zien wat zij met jouw persoonsgegevens doen.
  2. De deelbuttons van Facebook, LinkedIn en Twitter zorgen dat je informatie van belangrijkekeuzes.nl kunt delen.

Waarom toestemming geven?
We zijn verplicht toestemming te vragen voor cookies die invloed hebben op de privacy van de bezoeker van onze site. Tenzij:

  • we cookies gebruiken die uitsluitend ten doel hebben de (technische) communicatie op onze site goed te laten verlopen;
  • cookies strikt noodzakelijk zijn om een door de bezoeker van de site gevraagde dienst te leveren;
  • we cookies gebruiken om de kwaliteit of de effectiviteit van de site te meten en die geen of geringe gevolgen hebben voor de privacy van de bezoeker.

Cookies verwijderen
Via de browserinstellingen op je computer kun je geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop verschilt per browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera). Meer informatie kun je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.
Het is mogelijk dat de werking van de website niet optimaal is als je ervoor kiest de cookies op de website niet te accepteren.

Jouw privacy wordt gewaarborgd
Wij vinden je privacy belangrijk. Gegevens die je aan ABP verstrekt via deze site worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. We houden ons hierbij aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

Wijzigingen cookieverklaring voorbehouden
ABP behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de cookieverklaring. Elke aanpassing wordt op deze pagina gepubliceerd. Wij raden je aan deze cookieverklaring met regelmaat te lezen. Deze pagina is voor het laatst opgemaakt op 29-08-2017.